"hint yağı" ile Etiketlenen Konular

Kozmetik alanında sıkça karşılaşılan Hint yağı, doğal olması ve de sağladığı yararlar nedeniyle tercih edilmektedir.  Asıl üretildiği yer Hindistan ve Afrika’dır. Hint tohumu preslendikten sonra bu yağ elde edilir. Tıp alanında da kullanılan bu Hint yağı zor hazmedildiğinden gıdalara eklenmez. Hint yağı geniş kapsamda çok yararı olan bir içeriğe sahiptir. İçinde...
Sayfa başına git